Algen kweken op Kunststation Delden

In Tubantia verscheen op 3 december 2020 een artikel over mijn project ‘Ken jij ‘m alg?’ en het nieuwe project ‘Less | Better’ in Twente waar ik een van de deelnemende kunstenaars zal zijn in 2021/2022.

Het artikel lees je hier!

Op 11 december 2019 verscheen in het Hofweekblad een artikel over de expositie ‘Oneindig | Endlos | Infinite’ op kunststation Delden.

Het artikel lees je hier!

—————————————————–

‘Ken jij ‘m alg?’ staat van 15 december 2019 tot 18 februari 2020 tentoongesteld op het Kunststation in Delden. Een hele bijzondere plek. Het oude stationsgebouw naast het spoor van Delden was niet meer in gebruik. Hier zijn nu steeds wisselende exposities te zien met een overkoepelend thema. Dit jaar heet de expositie ‘Oneindig | Endlos | Infinite’. Kunststation Delden werkt hierbij samen met Künstlerdorf Schöppingen in Duitsland (TaNDem Euregio Project).

‘De Algenkweker’
Fotobioreactor 5 liter

 

En hoe kweek je nou algen? Dat vind je in deze handleiding.

Handleiding