Durf te delen, op Dutch Design Week 2019

Dit jaar werden wij uitgenodigd door de BNO om met ons project ‘Durf te delen’ op de Dutch Design Week te staan, bij de expositie van YA Present. Hier presenteren Young Alumni van de BNO hun afstudeerwerk in een groepsexpositie, genaamd ‘UNDER CONSTRUCTION’.
Tijdens Dutch Design Week hebben Amy de Boer en ik de nieuwste variant van het bordspel gelanceerd!

YA Present!: UNDER CONSTRUCTION
19 okt. 2019
27 okt. 2019  Sectie-C, Eindhoven

Durf te delen in het kort:
In een wereld van digitalisering raakt echt contact met elkaar soms verloren. Binnen samenwerkingen kunnen tegenstrijdige belangen ontstaan. Onze oplossing hiervoor is het bordspel Durf te delen. Door de handeling van het schrijven op de initiatief tegel en het uitbrengen van je stem is iedereen gelijkwaardig aan elkaar. Er is geen winnaar, de uitkomst is een gezamenlijk doel en een waardevol gesprek. Het spel zorgt voor verbondenheid en een betere samenwerking, ook na het spelen.