Durf te delen #STAYHOME editie

In december 2019 zijn Amy de Boer en ik officieel gestart met ons eigen ontwerpbureau: studio Konings & de Boer. Ook wij konden door het Corona-virus niet op normale voet verder. Daarom hebben we een nieuwe serious game gemaakt die wel toepasbaar is in deze nieuwe situatie. Het spel is gemaakt om alleen te spelen, maar het kan ook samen met anderen door jullie ervaringen met elkaar te delen. Nu de meeste mensen veel thuis zijn en er zoveel verandert in ons dagelijks leven, is dit een goede tijd om stil te staan bij alle bijzondere momenten uit jouw verleden. Door jezelf te verplaatsen in 5 verschillende situaties, daagt dit spel je uit om erover na te denken hoe je zulke waardevolle momenten in de toekomst kunt ervaren.

Durf te delen #stayhome editie kost €27,50. Actie! Geef een spel aan jezelf en iemand anders cadeau, en betaal in de maand mei €50 voor 2 spellen. (Tot een max. van 4 stuks) Binnen de stadsgrenzen van Utrecht en Haarlem kunnen wij de bestelling thuis bezorgen. Daarbuiten verzenden we de spellen. De verzendkosten bedragen €5.

Stuur jouw bestelling in een e-mail samen met je naam en adresgegevens naar info@studiokoningsdeboer.nl Wij sturen je dan een betaallink. Na het ontvangen van de betaling doen we je pakketje op de post, of bezorgen we het bij je thuis.